Razendsnelle bezorging
    Gegarandeerd de beste prijs
    100% tevredenheid
    Niet tevreden = geld terug
    Altijd 12 maanden garantie

Kabel Keuzehulp

Als je niet zeker weet welke laadkabel, USB adapter of type oordopjes je nodig hebt ter vervanging van je huidige accessoire dan komt onze Kabel Keuzehulp beslist van pas. Hieronder tref je duidelijke informatie zodat je weet wat je gerust kunt bestellen. Toch nog vragen? We staan voor je klaar!

iPhone Lightning kabel

Geschikt voor alle iPhones vanaf de iPhone 5. Tot op heden gebruikt Apple altijd de Lightning aansluiting voor de nieuwste iPhones.

iPad Lightning kabel

Past op alle iPad's Air, Pro en Mini. Sinds 2018 heeft Apple ook een iPad met een USB-C poort uitgebracht. Deze kabel past daar niet op maar deze wel >>>

Universele Micro-USB kabel

Deze USB-A naar USB-C kabel is zeer geschikt voor alle apparaten met een USB-C oplaadpoort. Voor zowel Samsung als Apple werkt deze kabel perfect.

Lightning USB-C kabel

Tegenwoordig ontvang je bij de nieuwste iPhones de Lightning USB-C kabel. Deze kabel heb je nodig als je over een 18 of 20 watt iPhone snellader beschikt.

Universele USB adapters

In onze shop tref je verschillende USB adapters. Je kunt deze voor elk type apparaat gebruiken. We duiden bij het product aan waar hij voor gemaakt is.

Oordopjes en EarPods

Keuze is reuze. Je kunt bij ons terecht voor EarPods, draadloze en universele oordopjes. De EarPods met Lightning aansluiting werkt alleen op iPhone en iPad.

Waar de een direct weet wat voor soort kabel of adapter je nodig hebt, is de ander er niet zo in thuis. Wij begrijpen dat want er zijn immers zóveel verschillende soorten laadkabels, USB adapter en verloopstekkers. Bij Laderkoopjes kun je vertrouwen op de beste kwaliteit en (after)service. We houden van onze klanten en onze klanten houden van ons brede assortiment. 

Zoals je hierboven ziet zijn er enkele verschillen waar je op moet letten als je een nieuwe accessoire besteld. Weet jij wat je nodig hebt? Als je beschikt over een iPhone 5 tot iPhone 13 dan zijn meerdere opties mogelijk, namelijk: de iPhone Lightning kabel 1 meter en 2 meter maar ook de Lightning naar USB-C kabel 1 meter en 2 meter. Bij een USB-C naar Lightning kabel heb je dan wel weer een iPhone USB-C snellader nodig. Heb je een iPad, kies dan voor een iPad Lightning kabel 1 meter of 2 meter in combinatie met een iPad USB adapter. Uiteraard kun je een iPad oplader ook weer gebruiken voor een iPhone en andersom. 

Voor Samsung zijn er andere kabels en USB adapters op de markt. Beschik je over een Samsung toestel met een Micro USB aansluiting, neem dan de Samsung Micro-USB kabel. Daarop past dan de Samsung USB adapter. Veel nieuwe Samsung devices beschikken over een USB-C poort, waarop een Micro USB kabel niet past. Heb jij zo’n toestel dan is een USB naar USB-C kabel perfect. Op zo’n USB-C kabel kun je wel een gewone Samsung USB adapter gebruiken zoals die hierboven genoemd staat.

Wil je graag een nieuwe set oordopjes bestellen? Dan maakt het in principe niet direct uit wat voor soort oortjes je aanschaft. Behalve  de EarPods met Lightning aansluiting, die gemaakt zijn voor iPhone en iPad, kun je de rest op elk device inpluggen. Wist je dat je voor slechts €4,95 beschikt over onze eigen Laderkoopjes Huismerk oordopjes? Goede audio-kwaliteit en erg goedkoop.