iPhone kabel

Toe aan een nieuwe iPhone kabel of heb je er misschien eentje extra nodig voor in de auto of als reserve voor op vakantie? Bij Laderkoopjes voorzien wij je van de originele kwaliteit iPhone en iPad accessoires! Wij bieden betrouwbare laadkabels, adapters en oordopjes tegen de beste prijs, namelijk al vanaf €7,95 inclusief gratis verzending en retourneren. Hierdoor profiteer je van de beste service, kosteloos retourneren als je toch niet tevreden bent, 12 maanden garantie en altijd razendsnelle bezorging. 

Een iPhone kabel kan voor iedereen verschillend zijn omdat er ook diverse iPhone adapters beschikbaar zijn. Beschik jij over de nieuwe iPhone USB-C snellader met USB-C aansluiting? Dan raden wij je de Lightning naar USB-C 1 meter kabel aan. Natuurlijk zijn ook langere varianten direct leverbaar zoals de 2 meter en 3 meter USB-C kabel. Heb je nog de welbekende iPhone USB adapter die je altijd kreeg bij een nieuwe iPhone? Deze adapter is compatible met de iPhone kabel 1 meter, 2 meter en 3 meter variant. 

Je zult je afvragen waarom wij goedkoper zijn dan de hoge prijzen bij Apple. Dat komt omdat wij al onze accessoires zonder dure retail-verpakking leveren en dat scheelt enorm in kosten, transport en tevens zijn we goed bezig voor het milieu omdat deze verpakkingen weggelaten worden. Wij zorgen dat je 100% tevreden bent over je iPhone oplader!