Betaalinformatie

Je kunt bij Laderkoopjes via diverse betaalmethoden de betaling verrichten. Wij zijn in heel Nederland én België actief en je kunt daarom altijd bij ons bestellen met de door jou vertrouwde betaal-oplossing. Naast het vooraf betalen van je bestelling kun je bij ons ook kosteloos achteraf betalen via Billink.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je betaalt gemakkelijk en veilig via je eigen bankomgeving en je bent altijd zeker van een snelle levering. Betalen met iDEAL zorgt voor geen enkele vertraging in het leveringsproces. iDEAL wordt door alle Nederlandse banken ondersteunt en is voor iedereen met internetbankieren toegangelijk.

Creditcard

Wil je gebruik maken van 180 dagen aankoopgarantie? Betaal dan met een Mastercard, VISA of American Express creditcard! Ideaal voor als je even geen bankpas bij de hand hebt of je graag met zekerheid shopt. 

Bancontact

Je kunt via Bancontact bij Laderkoopjes je bestelling betalen. Bancontact is een bekende betaalmethode in België waarmee je via je eigen bankrekening kunt betalen. Het gebruik van deze methode zal het leveringsproces niet vertragen.

PayPal

Via PayPal betalen is mogelijk. Als je beschikt over een PayPal account dan kun je hier een bankrekening of creditcard aan koppelen om mee te betalen. Je aankoop via PayPal is tevens een lange periode verzekerd. Raadpleeg voor meer informatie daarover de website van PayPal. 

Achteraf betalen via Billink

Wil je je bestelling liever pas betalen nadat je het hebt ontvangen? Dat kan natuurlijk via Billink! Eerst bestellen, daarna ontvangen en binnen 14 dagen de bestelling betalen. Als je van deze methode gebruik wilt maken, klik dan tijdens het bestellen op de methode ‘Billink’ en vul de gevraagde gegevens in (geboortedatum en 06-nummer). Goedkeuring vindt plaats bij Billink en Laderkoopjes kan de kredietbeoordeling niet beïnvloeden. Aankoop afgewezen? Neem contact op met Billink voor meer informatie.

Gespreid betalen via In3

Bestellingen met een minimum bestelbedrag van €100,- kunnen afgerekend worden met In3. Via In3 kun je het totaalbedrag in 3 termijnen betalen zonder rente en BKR. Dit is ideaal als een grote uitgave nu niet helemaal goed uitkomt maar je het wel nodig hebt. Je kunt In3 aanklikken tijdens het bestellen. Het minimum bedrag is €100,- en het maximumbedrag is €3000,-. Je voldoet de 1ste termijn direct tijdens het afrekenen, termijn 2 pas over 30 dagen en de laatste termijn over 60 dagen. Goedkeuring vindt plaats bij In3 en Laderkoopjes kan de kredietbeoordeling niet beïnvloeden. Aankoop afgewezen? Neem contact op met In3 voor meer informatie.