Je bestelling retourneren

Bij Laderkoopjes heb je altijd het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de service. Soms is retourneren niet altijd nodig, neem gerust contact op met onze klantenservice voor een passende oplossing.

In sommige situaties is retourneren wel de beste optie. Bekijk hieronder wat voor jou van toepassing is:

Ik wil mijn bestelling retourneren binnen het zichttermijn van 14 dagen

  • Geen probleem. Je kunt je bestelling eenvoudig retoursturen naar ons retouradres. Na ontvangst hiervan zullen wij er zorg voor dragen dat de retourzending en terugbetaling verwerkt zal zijn. Heb je vooraf betaald? Dan ontvang je binnen 3-5 werkdagen het bedrag terug. Gekozen voor achteraf betalen? Je betaaloverzicht komt te vervallen. Houd er rekening mee dat je ten alle tijde zelf verantwoordelijk bent voor de retourzending. De retourkosten komen voor rekening voor de klant.

Helaas ben ik ontevreden over het ontvangen product(en) of iets is defect geleverd

  • Wat vervelend om te horen dat er iets defect geleverd is of als je niet helemaal tevreden bent. Natuurlijk doen wij er graag alles aan om je hier zo goed en snel mogelijk mee verder te helpen! Het beste is om per telefoon of e-mail contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team staat voor je klaar om het defect of de klacht direct op te lossen. Als een andere oplossing dan retourneren niet mogelijk is dan ontvang je van ons altijd een gratis retourlabel zodat je bestelling kosteloos terug kan.

Dit is het retouradres:

Laderkoopjes.nl
Afd. retouren
Proostwetering 24-R
3543 AE Utrecht, Nederland

Let op: voeg altijd een briefje toe aan de envelop met daarop je naam en/of ordernummer.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor hygiëne producten hanteren we een aangepast beleid. Hygiëne producten (bijv. oordopjes) kunnen namelijk niet geretourneerd worden, tenzij deze beslist niet gebruikt zijn. In geval dat een hygiene product defect geleverd wordt dan kan dit kosteloos retour en zal deze door ons omgeruild worden.